! Ta kontakt med Lørdagskomiteen E-post: lk@samfundet.no

Adresse: Lørdagskomiteen ved Studentersamfundet Elgesetergate 1, 7030 Trondheim !!! Innen kontortid

Lørdagskomiteen har kontor på Studentersamfundet. Vi er ikke der til faste tider, men på vanlige ukedager i skolesemesteret er det stort sett alltid noen tilstede som svarer telefonen. Den eneste måten å komme inn på kontoret er ved avtale. Det meste av kontakten mellom medlemmene foregår via mail, så dét er faktisk den beste måten å få svar hvis du lurer på noe.

På lørdager

På våre arrangementsdager er vi ganske opptatt med rigging, catering, vakthold osv., og det kan være vanskelig å få tak i oss. Vi ber derfor at du er tålmodig på kontortelefonen, ringer direkte til Leders mobil, eller møter oss inne på Huset. Vi har lett gjenkjennelige t-skjorter og "walkie talkie". Det er dessverre ikke alltid vi har mulighet til å hjelpe alle med én gang, men vi gjør vårt beste, og håper du har tid til å vente litt :)

For spillejobber

De fleste band og artister som spiller på Samfundet, bookes ut i fra en demo eller annet materiale som sendes inn til oss. På denne siden kan du lese om booking og leie på Samfundet:

Booking/Leie

For billetter

Billettsalg til våre arrangementer skjer på www.samfundet.no, eller i inngangen foran på Samfundet når dørene åpner på arrangementsdagen.

Søk Løk! Dét er lurt, det.

Lørdagskomiteen er en liten gjeng, og tar ikke opp så mange ved hvert opptak. Vi har mange søkere, og utvelgelsen skjer ved intervju. Vi vil likevel oppfordre alle til å søke som gjengmedlem eller funksjonær. Mange av oss som er eller har vært med synes å møte på intervjuet er det smarteste vi noengang har gjort!

Lenker: Start, om

Sist endret: 2010-01-24 19:11 | Revisjon: 2 (historie, blame) | Totalt: 21 kB | Rediger | 0.074s