Forskjeller fra versjon 23 til 24

! Lørdagskomiteen

Lørdagskomiteen (LK/LøK) er arrangør har ansvaret for alle arrangementene som foregår på Studentersamfundet Samfundets klubb- og konsertarrangementerlørdager, bortsett fra Samfundsmøtene. Det betyr at vi booker artister, planlegger gjennomføringen, selger billetter, er artistansvarlig, står for catering lørdager. Vi trenger entusiastiske, pålitelige og sosiale medarbeidere til bandgarderobene, å videreutvikle våre tilbud. Lørdagskomiteen er en liten gjeng bestående av 8 funksjonærer og har vakt- 6-8 gjengmedlemmer med et tett og brannvarslingsansvar. Vi jobber alltid for at lørdagene på Samfundet skal bli best mulig, aktivt sosialt miljø. 

Med 3 konsertscener og samarbeider mye med MG, KLST, Regi, FK et bredt utelivstilbud er arbeidsoppgavene spennende og KSG for varierte, alt fra å ta vare på Norges største artister til å få dette til. selge billetter.
 

E-post:	*lk@samfundet.no*

Adresse: Lørdagskomitéen ved Studentersamfundet, Elgesetergate 1, 7030 Trondheim


Denne hjemmesiden er laget for at du skal kunne finne ut hva Lørdagskomiteen er, hvem som er med og hva vi driver med. I tillegg er den et praktisk hjelpemiddel når Mr. Alzheimer Altzheimer slår til.

Sist endret: (edit-mode) | 0.056s