Forskjeller fra versjon 12 til 13

!! Ta kontakt med Lørdagskomiteen

E-post: lk@samfundet.no

Adresse: Lørdagskomiteen ved Studentersamfundet Elgesetergate 1, 7030 Trondheim

For å kontakte enkelte medlemmer av LØK, se listen over [aktive] eller [panger].


!!! Innen kontortid

Lørdagskomiteen har kontor på Studentersamfundet. Den eneste måten å komme inn på kontoret er ved avtale. Det meste av kontakten mellom medlemmene foregår via mail, så dét er faktisk den beste måten å få svar hvis du lurer på noe.

!!! På lørdager

På våre arrangementsdager er vi ganske opptatt med rigging, catering, vakthold osv., og det kan være vanskelig å få tak i oss. Henvend deg derfor til billettluka i hovedinngangen om du lurer på noe. Det er dessverre ikke alltid vi har mulighet til å hjelpe alle med én gang, men vi gjør vårt beste, og håper du har tid til å vente litt :)

!!! For spillejobber

Dersom man er interessert i å spille på Studentersamfundet, send en epost til booking@samfundet.no.

!!! For billetter

Billettsalg til våre arrangementer skjer på www.samfundet.no, eller i inngangen foran på Samfundet når dørene åpner på arrangementsdagen. 

!!! Søk Løk! Dét er lurt, det.

Lørdagskomiteen er en liten gjeng, 

Vil du utvikle Trondeims mest spennende konsert- og tar ikke opp så mange ved hvert opptak. Vi har mange søkere, utelivstilbud og utvelgelsen skjer ved intervju. Vi vil likevel oppfordre alle til å søke som gjengmedlem eller funksjonær. Mange være en del av oss som en sosial og sammensveiset gjeng? Da er eller har vært med synes Lørdagskomiteen noe for deg! 

Det kreves ingen forkunnskaper for å møte på intervjuet er være med i Lørdagskomiteen, det smarteste vi noengang viktigste er at man er sosial, glad i musikk, engasjert og initiativrik. Høres dette spennende ut er Lørdagskomiteen et sikkert valg for deg! Vi har gjort! opptak ved semesterstart både høst og vår. Søk LØK! 

Sist endret: (edit-mode) | 0.040s